Spennende nyheter for smarthus i vente
Samsung Smartthings

Smartthings versjon 2 er nå lansert i Europa med Europeisk Z-Wave frekvens. Smartthings som ble etablert i 2012 etter en svært vellykket kickstarter kampanje (som gav 1,2 millioner$) har vokst raskt. I 2014 ble de oppkjøpt av Samsung for 200 millioner$. Nå er de på vei til Europa som en spennende tilvekst til Z-Wave. Smartthings har også Zigbee radio som gir støtte for enda flere enheter.

V2 Packaging Family Shot

VeraPlus

Vera kommer også med nye gatewayer. Først ute er VeraPlus som er en kraftigere versjon av VeraEdge. VeraPlus har som Smartthings støtte for flere protokoller og har en noe kraftigere hardware enn VeraEdge. Begge produkter vil leve videre og ha ulike målgrupper alt etter hvor mange enheter som skal knyttes opp.

VeraPlus

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar