Norsk distributør av HomeSeer

HomeSeer er et produkt som får mye positiv omtale om dagen. Stabilitet, fleksibilitet og god produktstøtte er noe av de egenskaper som blir trukket frem. HomeSeer tilbyr et stort sortiment av sentraler. Fra den populære Hometroller Zee S2 til flaggskipet Hometroller S6 PRO. Den populære Zee S2 kommer med innebygget Z-Wave modul for EU frekvens og vil være et naturlig valg for de fleste Z-Wave installasjoner. Skal du ha de råeste som er på markedet kan du velge S6 eller kjøre HomeSeer programvare på egen server.

HT-S6-500-2016

Hometroller S6

HomeSeer har også støtte for IFTTT som gjør at en kan koble sammen alt fra treningsarmbånd til lyspærer. HomeSeer har også støtte for den nye Amazon Echo og yr.no, som gir mulighet for  talestyring eller styring basert på værprognose. Veldig spennende. Vi gleder oss til å komme igang og lære oss produkt og programvare ordentlig å kjenne. Sammen med Fibaro og VeraPlus vil vi nå ha sentraler for de fleste bruksområder.

HomeSeer er ikke avhengig av Internett. Alle funksjoner vil være operative om Internett faller ut. Det er med unntak av fjernstyring som selvsagt er avhengig av en operativ Internett forbindelse.

HomeSeerlogo2

Velkommen som kunde hos INTIN AS. – Enklere og tryggere

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar