EcoDim introduserte nylig en kombinert ZigBee & Z-Wave LED-dimmer med trykk- og dreieknapp. Siden produsenten nytter siste utgave av ZigBee og Z-Wave-protokollen har dimmeren støtte for svært mange funksjoner og LED-dimmeren kobles til de fleste smart-HUB systemer som er tilgjengelig på markedet i dag, for eksempel Samsung SmartThings, Homey, FutureHome, Fibaro HC2, Trust, Philips Hue, Wink og Vera.

I tillegg er det mulig å kontrollere dimmeren via tale hvis du knytter din smarthub til smarthøytalere som Google Home eller Amazon Alexa. Med alle disse alternativene sammen har du mange muligheter for å betjene LED-belysningen, alt i en lysdimmer. Men det og er andre aspekter som gjør denne rotasjonsdimmeren unik!

 •  ZigBee (3.0) – og Z-Wave (plus)S2 -støtte, støtter OTA FWoppdataering
 •  Rask installasjon med SmartStart, (scanne QR kode og den er ferdig installert)
 •  Passer for 0-200W LED
 •  Passer for de fleste hjemmeautomasjons HUBer
 •  Stemmestøtte (Amazon Alexa og Google Assistant / Home)
 •  Passer inn i standard ELKO, Schneider Exxact og Gira System 55 ramme system
 •  Leveres inkl. dekkramme og dimmerknapp
 •  MIN og MAX lysjusteringsalternativer rett på dimmeren
 •  Optimal dimbarhet og lysstabilitet
 •  Effektmåling
 •  Installasjon med eksisterende 2 ledninger (ingen nøytral leder nødvendig)
 •  Soft start-minne (slås på i den siste brukte dimmeposisjonen)
 •  Støyfri dæmpning

Passer til 0-200 w LED

For eksempel har smartdimmeren en tilkoblingseffekt på 0-200W LED-strøm, slik at du her kan koble til et enkelt 1W LED-lys eller noen få LED-paneler uten bruk av bypass eller andre passive laster. Denne dimmeren er et godt valg på barnerommet for å få nattlys siden den kan dimme vesentlig lenger ned en flere andre dimmeaktuatorer. Dette betyr imidlertid ikke at EcoDim alltid kan dempe LED-belysningen til 0%. Dette er fordi dimmingslamper også avhenger av kvaliteten på lampens dimbare driver.

Justeringsalternativer for MIN og MAX

Med justeringen MIN og MAX kan du raskt justere lysnivået i både lavt og høyt lysnivå. Med dette får du den beste dimbarheten fra LED-lampene dine. Du sørger også for at LED-lampene i lavt og høyt lysnivå heller ikke flimrer eller blinker.

Demping av høyfrekvent støy.

Svært mange dimmere lager høyfrekvent støy som kan være hørbart og sjenerende for noen.
Denne dimmeren er konstruert for bedre dempe denne typen støy.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar