Viste du at en tredjedel av de 3,5 milliardene søkene som gjøres i Google i verden hver dag er talestyrt. Andelen er økende og Comscore beregner at innen 2020 kommer halvparten av alle søk være talestyrt.Utviklingen gjelder i høyeste grad her hjemme også. Elkjøp regner med å selge en halv million av den talestyrte høyttaleren Google Home i Norden før jul. Google Assistant ble lansert på norsk tidligere i år og Siri på Apple forstår også norsk.

Trendanalysene er klare: Stadig flere vil foretrekke talestyring av ulike komponenter og løsningene blir stadig bedre og mer intelligente. Ettersom dette også blir aktuelt å koble opp mot smarthus, så er det greit for deg som elektriker og montør å forstå hvordan dette virker og sette seg litt inn i mulighetene.

Vi har testet Google Nest Home Hub og Google home mini , begge produkt som både er morsomt å ta i bruk, og man blir fort vant med funksjonene. Google assistenten blir stadig bedre, nå er den også på norsk.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar