Tilgang fra der du er

Sommeren er godt i gang og mange reiser på sommerferie rundt om i det ganske land. Et smarthus gjør at du kan sove bedre mens du er på ferie, vel vitende om at dersom det skulle skje noe i boligen eller fritidsboligen vil du få varsel om det umiddelbart. Det kan enten være en vannlekkasje, varsel fra en røykvarsler eller en sensor på dør eller et vindu som gir beskjed om at noe ikke stemmer. Dersom det er avvik fra normalen vil sensorene kunne gi deg beskjed på telefon eller på epost med hva det gjelder, og du kan raskt agere og kanskje forhindre en større hendelse. Tryggheten med et smarthus er kun en av fordelene med smarthusløsning sommerstid, i tillegg har man jo også den økonomiske biten som lar deg fjernstyre varme og lys. Du kan spare miljøet med å senke oppvaringen, men likevel ha komforten med at boligen har normal temperatur når du kommer hjem. Du kan også etablere scener som lar det se ut som det er folk hjemme, en ekstra trygghet som virker forebyggende mot innbrudd.

Slipp inn katten

Med smarthus og en e-lås kan du enkelt gi en midlertidig tilgang til en nabo som skal vanne plantene eller gi katten mat. Eller du kan slippe inn naboen for å sjekke ut hendelsen du mottok varsel på tidligere. Du kan motta pakker og få de satt innenfor døren, eller slippe inn en nabo som gjerne skulle låne noe. Smarte løsningene er like aktuelle på fritidsboligen som i hjemmet.

Vi ønsker alle en god sommer, og bistår slik at du kan holde full oversikt fra der du befinner deg

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar