Smarthusprosessen

Vår Smarthusprosess sikrer deg et smarthus med både spennende og nyttige løsninger som er gjennomprøvde og enkle å ta i bruk. Vår oppgave er å designe den løsningen som passer ditt behov og ambisjonsnivå. INTIN Smarthus sikrer både deg og elektriker en god prosess for oppsett og montering.

Steg 1

Smarthus Arkitekten

Etter en gjennomgang av dine ønsker, behov og tegninger designer vi et løsningsforslag for din bolig. Vi kommer kanskje til å komme med forslag til tilleggsfunksjoner og muligheter som kan øke komforten eller tryggheten i boligen din

Steg 2

Smarthus Fabrikken

Vi setter opp hele smarthuset ditt i vår fabrikk. Alle komponenter blir lagt inn i smarthussentralen, konfigurert og testet før alt pakkes i en forsendelse til din elektriker for montering. Enklere og sikrere både for deg og din elektriker.

Steg 3

Montering i din bolig

Elektrikeren får hele smarthuset i en pakke med monteringsanvisning hvor alle komponenter er merket og klar for installasjon. Raskt, sikkert og effektivt. Vi bistår montøren om det er noen spørsmål og tar en test og kvalitetskontroll av hele smarthuset online etter at det er ferdig montert.