Vår gode samarbeidspartner; Tibber har utviklet et unikt produkt for sine kunder: Tibber Pulse – som måler og regulerer strømforbruket ditt slik at du får redusert strømregning. Det var viktig for Tibber å kunne jobbe effektivt med prototyping og testing av løsningen. Da det ferdige produktet var klart, var det også viktig så raskt som mulig å kunne levere til sine kunder mens man jobbet med en permanent produksjonslinje. For en bedrift som Tibber med enorme vekstambisjoner så blir time to marked viktig.  

«Dette prosjektet viser hvor stor slagkraft det er i et godt samarbeid og et stort fagmiljø. Vi kunne hjelpe Tibber med å sikre en kort «time to marked» samtidig som prosjektet har gitt Intin grobunn til ytterligere vekst» Sier en fornøyd daglig leder Hugo Mølmesdal i Intin AS. 

Arne Sigurd Moe har hatt ansvaret for Tibber Pulse prosjektet, og har selv montert store deler av leveransen. Et imponerende stykke arbeid. Det er omtrent som å slippe et barn ut i verden når store fabrikker overtar produksjonen. Vemodig, men likevel en stolt fødselshjelper. 

Intin sin rolle har vært å sette sammen Tibber Pulse til prototyper, piloter og de første leveransene til Tibber sine kunder. Nesten 17.000 kunder har fått håndlagde Tibber Pulse. I tillegg har vi pakket alle produktene fint inn og sendt ut til de forventningsfulle kundene 

Dette er ikke det eneste samarbeidsprosjektet mellom Tibber og Intin. Som distributør av smarthuskomponenter ivaretar Intin det praktiske rundt varelager og utsendelser i nettbutikken til Tibber. Komponenter som Tibber utvikler og promoterer er også høyaktuelle i smarthus som Intin setter opp i sin Smarthus Fabrikk.  

 

 

Nå er tiden inne for at fabrikker med større kapasitet, system og automatikk overtar produksjonen. Vi for vår del gleder oss over et fantastisk produkt som blir et helt naturlig produkt i våre smarthusleveranser.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar