Bestilling

På https://www.intin.no kan du bestille varer via vår nettside.  Varer og priser på nettsiden oppdateres løpende. Hvis du har forespørsel om en vare som ikke er på siden er du velkommen til å kontakte oss på mail til post@intin.no

Alle priser er inkl. mva og andre avgifter for norske privatkunder. For utenlandske kunder og norske kunder der IP-adresse er registrert i utlandet vises priser eks. mva. Mva blir tilslutt bestemt av leveringssted i kasse. For bedriftskunder med avtale vises priser eks. mva

 

Betaling

På https://www.intin.no kan det betales med:

  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • PayPal

Kortgebyr: 0 %

Det tas ikke gebyr ved betaling på https://www.intin.no. Bemerk at vi kun tar imot kredittkort utstedt i Norge. De data du opplyser i forbindelse med et online kjøp er krypterte (SSL) og garanti for en sikker handel. Hverken INTIN AS eller andre har mulighet for å lese dataene. Betaling blir gjennomført i NOK og er inkl. moms for privatkunder. Kort informasjonen vi mottar blir kun brukt til å utføre transaksjonen.

 

Rabattkupong

Er du i besittelse av en rabattkode kan denne tastes inn i «Innkjøpskurven». Rabattkoder kan ikke kombineres eller byttes til kontanter.

 

Frakt:

For bestillinger under 4.000,- regnes et frakttillegg på 125,-. Øvrige bestillinger sendes fraktfritt.

 

Levering

Varen din ekspederes vanligvis innen to virkedagar etter bestilling. Vi sender varene med Posten/Bring som klimanøytral servicepakke. Normal leveringstid er på 2-5 virkedager. Sporingsnummer mottar du på epost.

 

Undersøkelse av produktene

Etter at du har mottatt produktene. Bør du så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen. Undersøk om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.

 

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer kjøpt på https://www.intin.no. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). Du kan sende angrerettskjema i posten eller elektronisk til post@intin.no. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den. Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av kunde. Du har risikoen for transporten av varen tilbake til oss. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelsen til deg, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, etc. Dette gjelder kun når hele kjøpet returneres. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager, etter at vi mottar produktet fra deg.
Produktet sendes tilbake til oss i originalemballasje, sammen med angrerettskjema.

Varen kan sendes til: INTIN AS, Hafstadvegen 27, 6800 FØRDE.

 

Reklamasjonsrett

Når du handler på https://www.intin.no har du reklamasjonsrett etter kjøpslovens bestemmelser. Det betyr at du enten kan få varen reparert eller pengene tilbake. Dette betinger selvfølgelig at reklamasjonen er berettiget og at mangelen ikke skyldes feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Det må reklameres innen rimelig tid etter at du har oppdaget mangelen ved varen. Hvis det reklameres innen to måneder etter at mangelen er oppdaget vil reklamasjonen alltid være betimelig. Ved reklamasjon ber vi om at feilen beskrives så nøyaktig som mulig i et vedlegg til forsendelsen.

Når du ønsker å reklamere på et produkt skal det sendes inn til følgende adresse:
INTIN AS, Hafstadvegen 27, 6800 FØRDE.

Husk at varen alltid skal sendes tilbake i forsvarlig emballasje, f.eks. den beskyttende emballasjen som dine varer ble sendt i.

 

Kostnader

Du slipper kostnader hvis produktet dekkes av reklamasjonsretten. Hvis det viser seg at feilen ikke dekkes av garanti eller reklamasjonsrett, vil det påløpe kostnader i forbindelse med undersøkelse av produktet på kroner 250,-

 

Persondatapolitikk

Logg-statistikk

Logg statistikk brukes på https://www.intin.no og betyr at et statistikk-system oppsamler informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende en nettside har hatt, hvor de kommer fra og hvor på nettsiden det avsluttes osv.  På https://www.intin.no brukes log statistikk med det formålet å optimere nettsiden og sidens funksjonaliteter.

 

Dine personlige opplysninger

For at du kan inngå en online avtale med https://www.intin.no må du registrere deg med følgende personlige opplysninger:

•Navn
•Adresse
•Telefonnummer
•E-mail adresse

Vi foretar registreringen av dine personopplysninger med det formålet å kunne levere varene til deg. Personopplysningene registreres hos INTIN AS og oppbevares i fem år, etter det blir opplysningene slettet. Når det samles inn personopplysninger via vår nettside, sikrer vi at det alltid skjer etter ditt samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor. Overføring av kundeopplysninger skjer kryptert via SSL. Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert.

Opplysninger gitt til https://www.intin.no gis eller selges på ingen måte videre til tredjepart og vi registrerer ingen personfølsomme opplysninger.

Som registrert hos INTIN AS har du alltid rett til å få dine opplysninger slettet. Du har også rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettighetene har du etter Persondataloven og henvendelser i forbindelse med dette sendes til post@intin.no